[SOLVED!] Submit Event Community form NOT working

In Programmeurs by Floris de Zachtbaardige1 Comment

[ms_alert icon=”fa-thumbs-up” background_color=”#21b513″ text_color=”” border_width=”2″ border_radius=”0″ box_shadow=”yes” dismissable=”no” class=”” id=””]Problem solved – community events proposal form and events overview page are working again![/ms_alert]

 

[ms_alert icon=”fa-exclamation-circle” background_color=”#f5f5f5″ text_color=”” border_width=”0″ border_radius=”0″ box_shadow=”no” dismissable=”no” class=”” id=””]Warning to all Programmers! Due to a bug in the Event Manager nobody can add events through the community event submission form. Check above in the drop down menu of ‘Events’ if you have permission to add events through de backend. Otherwise a good old mail to info@vondelbunker.nl will do! Sorry for any inconvenience.. x-x-x The Vondelbunker Volunteers x-x-x Read more about the bug here: https://theeventscalendar.com/support/forums/topic/cannot-load-tribe-common-3/[/ms_alert]

Comments

  1. Terras

    Beste mensen van de Vondel Bunker,

    ik schrijf jullie namens het literaire tijdschrift Terras. Dat verschijnt begin juni en de aflevering heeft als thema: Catacomben. Het is een uitgebreid nummer van 250 pagina’s ongeveer met verhalen en gedichten van jonge en gevestigde schrijvers en vertalers, veelal uit de avantgardistische hoek. In de bijdragen wordt ingegaan op Underground, het menselijk ondergrondse etc., kortom: de ideale plek voor presentatie is een bunker. Zou dat kunnen in de tweede helft van juni? Normaal presenteren we onze nummers bij Perdu of soms ook in de OBA, maar wij denken dat dit helemaal zou passen.

    Hartelijks, namens Jeske, Erik en anderen,
    Ton

Leave a Comment